Benodigdheden:
1 Uruguayaanse Ribeye a 200 gram
Zeezout
Zwarte Peper
4 eetlepels Olijfolie
2 teentjes Knoflook
1 Rode Ui
4 eetlepels Bacardi Rum
2 eetlepels Tomasu Sojasaus
1 Gele Peper
Voorbereiding:
Pel de Knoflook en hak deze fijn
Pel de Rode Ui en snipper hem
Was de Gele Peper en verwijder eventueel de zaadjes, Snijd hierna in ringen
Bestrooi de Ribeye’s aan beide kanten met Zeezout en Zwarte Peper
Bereiding:
Verhit in een Pan de Olijfolie en bak de Ribeye’s ongeveer 3 a 4 minuten per kant
Haal uit de Pan en dek deze af met Aluminiumfolie
Bak in dezelfde Koekenpan de Knoflook en Ui glazig
Blus het hierna af met de Rum en de Tomasu Sojasaus en voeg de Gele Peper toe
Breng het weer aan de kook en leg de Ribeye’s in de Koekenpan voor ongeveer 2 tot 4 minuten
Eet Smakelijk!