Benodigdheden:
1 Kogelbiefstuk van 190 gram
1/2 Oranje Paprika
3,5 eetlepel Sojasaus
1/2 teentje Knoflook
1 eetlepel Sesamolie
1/2 theelepel Geraspte Gember
1 Lente Uitje
Voorbereiding:
Was de Paprika en snijd in blokjes
Pel de Knoflook en hak deze fijn
Meng de Sojasaus, Knoflook, Geraspte Gember en Sesamolie in een schaaltje
Snijd de Kogelbiefstuk in brokken
Rijg om en om een stuk Paprika en een stuk Kogelbiefstuk op de Spies
Besprenkel de Spies hierna met 2/3 van de Marinade, dek hem af en zet voor 3 uur in de Koelkast
Voeg bij de overige marinade de Honing toe en meng het goed door
Was het Lente Uitje en snijd hem in ringen
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 180 a 200 graden
Leg de Biefstukspies op de Barbeque en smeer hem licht in met de Marinade
Draai hem regelmatig en smeer hem regelmatig even in
Als de Kerntemperatuur 54 graden is haal je hem van de Barbeque en bestrooi je de Biefstukspies met het Lente Uitje
Suggestie:
Maak er lekker frisse Canneloni di zucchine bij en Bacon van de Barbeque
Eet Smakelijk!