Benodigdheden:
180 gram Kogelbiefstuk
40 milliliter Olijfolie
1 eetlepel Worcestershire saus
40 Milliliter Olijfolie
1 Citroen
2 teentjes Knoflook
1/2 Mango
4 a 5 Champignons
Zeezout
Zwarte Peper
Voorbereiding:
Pers de Citroen uit en doe het sap met alle ingrediënten, uitgezonderd het Zeezout en Zwarte Peper, in een schaaltje
Meng goed door
Snijd de Kogelbiefstuk in blokken zodat deze op een vleesspies passen
Doe de Kogelbiefstuk in de marinade, roer goed om en zet het voor 2 uur in de koelkast
Maak de Champignons schoon en voeg zet het laatste uur aan de Marinade toe
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 200 graden directe hitte
Doe de Kogelbiefstuk, Champignon en Mango om en om op een spies
Bestrooi het met het Zeezout en Zwarte Peper naar smaak
Vet het Gietijzeren rooster van de Barbeque even in met wat Olijfolie
Leg de Spiesen op de Barbeque en gaar ze naar de gewenste temperatuur
Eet Smakelijk!