Ga naar de inhoud

Aubergine Caprese

Aubergine Caprese
Een snelle hap die ook nog eens heerlijk smaakt. De Aubergine met behoorlijk wat Mozzarella en de Tilapia Filet met Citroen als afwisseling

Benodigdheden:
1 Aubergine
1 bol Mozzarella
1 grote Tomaat
3 eetlepels Olijfolie
2 theelepels Oregano
1 Tilapia Filet
1 Citroen
4 Cherry Tomaatjes
Zwarte Peper naar smaak

Voorbereiding:
Was de Aubergine, Cherry Tomaatjes en Tomaat
Snijd de Tomaat in dunne plakjes
Snijd de Cherry Tomaatjes doormidden
Snijd de halve Citroen in dunne plakjes
Leg 2 Pollepels neer, de Aubergine er tussen en maak kepen in de Aubergine
Laat de bol Mozzarella uitlekken en snijd daarna in plakjes
Besmeer de binnenkant van de snede’s in de Aubergine in met het Olie /Oregano mengsel
Leg hierna in elke snede een plakje Tomaat en Mozzarella
Vul zo de hele Aubergine en bestrijk het daarna nog even met het Olijfolie/Oregano mengsel
Neem een stuk Aluminiumfolie wat je even insmeert met wat olijfolie en leg in het midden de schijfjes Citroen
Dep de Tilapia Filet droog en leg het op de Citroen plakjes, besprenkel het daarna met het sap van de overgebleven Citroen en leg de halve Cherry Tomaatjes hierbij
Vouw het Aluminiumfolie dicht en zet apart

Bereiding:
Steek de Oven aan tot 200 Graden
Steek de Barbeque aan tot 180 Graden direct en indirecte hitte
Leg de Aubergine in een ovenvaste schaal en zet dit in de oven voor ongeveer 25 a 30 minuten
Na 12 tot 15 minuten leg je het pakketje met de Tilapia Filet op de Barbeque en laat dit rustig garen
Als de Aubergine klaar is haal je hem uit de oven en de Tilapia Filet van de Barbeque
leg alles op een mooi bord en aanvallen!

Eet Smakelijk!