Benodigdheden:
350 gram Rundergehakt
1 Rode Ui
1/2 Rode Paprika
1/2 Rode Peper
2 middelgrote Champignons
Olijfolie om in te bakken
2 theelepels Sambal Oelek
3 teentjes Knoflook
Voorbereiding:
Maak de Champignons, Rode Paprika en Rode Peper schoon en snijd in blokjes
Pel en snipper de Rode Ui
Pel de Knoflook en hak deze wat grof
Bereiding:
Doe wat Olijfolie in een Koekenpan en bak hierin de Champignons, Rode Ui, Rode Paprika, Rode Peper en Knoflook even aan
Verwijder het hierna even uit de Koekenpan en doe het Rundergehakt in dezelfde pan
Rul het Rundergehakt totdat het bruin is en voeg dan de Groenten weer toe
Schep alles goed om en voeg naar smaak de Sambal Oelek toe
Nog even goed dorscheppen en dan is het klaar voor gebruik
Eet Smakelijk!