Benodigdheden:
1 Diamanthaas
1 eetlepel Italiaanse Kruidenmix
1 Tomaat
1/2 Ui
1/5 Komkommer
1 Bosui
1/4 bol Mozzarella
wat Rucola Sla
2 Panini’s
Voorbereiding:
Pel de Ui en snijd in dunne ringen
Was de Tomaat en Komkommer en snijd in dunne plakjes
Was de Bosui en snijd het groen in dunne ringen
Was de Rucola Sla en laat uitlekken
Dep de Diamanthaas wat droog met Keukenpapier en bestrooi deze met de Italiaanse Kruidenmix
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 180 graden directe hitte
Leg de Diamanthaas op het gietijzeren rooster en gaar tot een kern van 54 Graden (je moet hem natuurlijk wel een keer omdraaien!)
Als hij klaar is leg je hem op een schaal en dek je hem af met Aluminiumfolie
Ondertussen warm je de Panini’s even op
Haal de Aluminiumfolie van de Diamanthaas en snijd deze in dunne plakken
Maak de Panini’s open en beleg je deze met de Rucola Sla, Tomaat, Uienringen, Diamanthaas plakjes en Mozzarella
Als laatste garneer je het met de groene Bosui ringen
Buon Appetito!