Ga naar de inhoud

Karbonade met Sambal

Karbonade met Sambal
Een pittig gerecht met een Haaskarbonade aangevuld met de gevulde Champignon en Vleestomaat. Binnen 20 minuten staat alles op tafel

Benodigdheden:
1 Haaskarbonade
1 grote Vleestomaat
1 grote Champignon
1 kleine Champignon
3 theelepels Sambal Oelek
handje Parmezaanse Kaas
3 mini Mozzarella balletjes
Frietjes uit de Koelkast

Voorbereiding:
Was de Tomaat en snijd de Kop er af, hol hem hierna uit met een Parisiene steker
Maak de Champignons schoon, snijd de kleine in blokjes, hol de grote Champignon uit
Meng de blokjes Champignon met het vruchtvlees van de Tomaat
Leg onder in de Tomaat 2 balletjes Mozzarella, in de grote Champignon 1 bolletje Mozzarella
Bestrooi beid met de Parmezaanse Kaas
Smeer 1 zijde van de Karbonade in met de Sambal Oelek

Bereiding:
doe de Frietjes in de bak van de Airfryer met Crispplate
Stel de Temperatuur in op 200 Graden en de Tijd op 20 minuten
Leg de Tomaat in de tweede bak met bakpapier op een rooster en stel de Temperatuur in op 180 Graden en 14 minuten
Start het sync proces zodat alles tegelijk klaar is
Na 10 minuten schud je de bak met Frietjes even door, plaats het rek en lag daar de Karbonade op met de Sambal zijde aan de bovenkant
Als de tijd voor de Tomaat nog 8 minuten is, dan voeg je de Champignon toe en wacht je rustig tot het gerecht klaar is
Schik alles op een mooi bord en geniet

Eet Smakelijk!