Benodigdheden:
1 Kipfilet a 250 gram
voor de Saus:
1/2 Spaanse Peper
1 eetlepel Lee Kum Kee Teriyaki saus
1/2 eetlepel Lee Kum Kee Oester saus
1/2 Limoen voor het sap
1 theelepel Honing
Voorbereiding:
Snijd de Kipfilet in blokjes van 2 a 3 centimeter
Hak de Spaanse Peper fijn en doe alle ingrediënten voor de Saus in een Kom
Voeg de Kipfilet toe, dek af en laat het een paar uur marineren in de Koelkast
Hierna rijg je de Kipfilet aan de spiesjes
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 180 Graden Celsius
Gril de spiesje om en om totdat ze een kerntemperatuur van 74 Graden zijn
Haal van de Barbeque en garneer op een bord
Suggestie:
Heerlijk met Witte Rijst en Atjar Tampoer
Eet Smakelijk!