Ga naar de inhoud

BBQ-Gek Recepten voor de Barbeque

Jalapeno Salami Flatbread

Jalapeno Salami Flatbread
Een lekkere Lunch of een Snack in de avond. Dit Libanees Platbrood kan je overal voor gebruiken. Lekker pittig en toch fris. Eigenlijk heb je er aan een niet genoeg!

Benodigdheden:
1 Libanees Platbrood
14 Cherry Tomaatjes
5 teentjes Knoflook
6 plakjes Peperoni Salami
Jalapeno uit pot naar smaak
Geraspte Pizzamix naar smaak
Parmezaanse Kaas naar smaak
Oregano naar smaak

Voorbereiding:
Pel de Knoflook en halveer deze
Was de Cherry Tomaatjes

Bereiding:
Doe beide in een ingevette schaal en zet in de Airfryer 14 minuten op 180 graden
Doe alvast het Libanees Flatbread op Bakpapier of in een siliconen mand
Haal de Cherry Tomaatjes en Knoflook uit de Airfryer en prak het fijn
Smeer het uit over het Flatbread en bestrooi het met de Pizzamix
Hierna leg je de Peperoni Salami er op met de Jalapeno’s en bestrooi het licht met de Parmezaanse Kaas
Als laatste doe je er nog wat Oregano over
Doe het geheel in de Airfryer 8 minuten op 200 graden
Haal alles uit de Airfryer en geniet van de rijke smaak!

Eet Smakelijk!