Benodigdheden:
1 Pinsa a 230 gram
2 theelepels Tomatenpuree
4 eetlepels Tomaten Passata
Geraspte kaas naar smaak
1 grote Champignon
1/2 Rode Peper
1/2 Ui
4 plakjes Peperoni Salami
1/4 Groene Paprika
3 Jalapeno uit Pot
1/2 bol Mozzarella
Voorbereiding:
Maak de Champignon schoon en snijd in plakjes
Pel de Ui en snijd in halve ringen
Was de Groene Paprika en snijd in dunne reepjes
Was de Rode Peper en snijd in gehalveerde ringen (ik heb de zaadlijst verwijderd)
Meng de Tomatenpuree en Tomaten Passata in een schaaltje en smeer hier de Pinsa met behulp van een kwast in zodat deze goed bedekt is
Strooi hier de Geraspte Kaas naar smaak over (ik gebruik best wel wat)
Daarover verdeel je de Ui en Champignon en dan scheur je de plakjes Peperoni Salami doormidden en verdeel deze
Nu doe je de reepjes Groene Paprika er op en verdeel je ook de Mozzarella over de Pinsa
Als laatste leg je de Jalapeno’s op de Pinsa, eventueel gehalveerd als het grote exemplaren zijn
Bereiding:
Steek de Oven aan tot 230 Grande Celsius
Bak de Pinsa voor 7 a 8 minuten totdat de Mozzarella goed gesmolten is
Haal de Pinsa uit de Oven en verdeel deze in 4 stukken
Eet Smakelijk!