Benodigdheden:
1 Tilapia Filet
2 San Marzano Tomaten
1 Citroen
Caribbean Spice (Jonnie Boer)
Zwarte Peper
Olijfolie
Voorbereiding:
Was de San Marzano Tomaten en snijd in de lengte door vieren
Snijd van de Citroen 4 plakjes, gebruik de rest straks als Sap
Dep de Tilapia Filet droog
Neem een stuk Aluminiumfolie en smeer het midden in met wat Olijfolie
Leg hier de 4 schijfjes Citroen op en daarop de Tilapia Filet
Langs de randen leg je de San Marzano Tomaten en bestrooi alles met de Caribbean Spice en wat Zwarte Peper
Vouw de Folie dicht
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 200 a 210 Graden
Leg het pakket op de Barbeque en laat dit 15 minuten garen
Haal het pakket van de Barbeque en garneer het op een mooi bord
Suggestie:
Heerlijk met de Japanse Komkommer Salade en de gesmoorde Paksoi
Eet Smakelijk!