Benodigdheden:
1 Kipfilet a 250 gram
200 gram gemengde Paddenstoelen
1/3 Gele Puntpaprika
1 Roma Tomaat
1 Rode Peper
San Marzano Pizza Saus (zie hier)
Pecorino Kaas naar smaak
Olijfolie
Arachide Olie
Zwarte Peper
Zeezout
Voorbereiding:
Dep de Kipfilet droog en bestrooi met Zwarte Peper en Zeezout
Was de Tomaat en snijd doormidden, daarna in plakjes
Was de Gele Puntpaprika en de Rode Peper, snijd het hierna in ringen
Maak de Paddenstoelen schoon en snijd in plakjes
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 200 Graden directe en indirecte hitte en de Plancha tot 180 Graden
Zet alvast de Keramische Skillet op de Barbeque zodat deze opwarmt
Leg de Kipfilet op de Plancha en bak hem rondom bruin tot een kern van 68 Graden
In de Skillet doe je wat Arachide Olie en bak je de Paddenstoelen even aan, hierna voeg je de Tomaat, Gele Puntpaprika en Rode Peper toe
Blijf alles goed omscheppen zodat het niet verbrandt. Gaat het te hard dan verplaats je het naar de indirecte zone
Zijn de Groenten lekker gaar dan voeg je de San Marzano Saus toe en schep je het weer goed om
Zodra de San Marzano Saus op temperatuur is rasp je hier de Pecorino Kaas over naar smaak
Als de Kipfilet de juiste kerntemperatuur heeft dan leg je hem in de Skillet op de Groenten en Saus, rasp dan ook nog even wat Pecorino Kaas over de Kipfilet en laat het nog 5 a 10 minuten verder garen
Haal hierna alle ingrediënten uit de Skillet en leg het op een mooi bord
Buon Appetito!
