Ga naar de inhoud

Pizza Paddo met Artisjok

Een Pizza weer eens wat anders dan met vlees. Lekkere Paddenstoelen Mix met Artisjok, Mozzarella en Peper

Benodigdheden:
1 Pizza bodem zie hier
Pizza Saus zie hier
1/2 Rode Peper
1/2 Yesil Biber
1 Artisjok Hart
Paddenstoelen Mix
5 bolletjes Mozzarella
1 Ei
Oregano
Olijfolie
Pizza Mix Kaas
Semola (maismeel)

Voorbereiding:
Was de Rode Peper en de Yesil Biber en snijd in dunne langwerpige stukjes
Laat het Artisjok Hart uitlekken en scheur in stukjes
Bk alvast het Ei en laat de dooier heel
Bak de Paddenstoelen Mix eerst even wat aan met een beetje Olijfolie en laat uitlekken op Bakpapier
Stretch het deeg naar het gewenste formaat op een plaat, gebruik Semola om plakken te voorkomen
Bestrijk het met de Pizza Saus maar niet teveel naar de rand toe
Bestrooi het met wat van de Pizza Mix Kaas
Beleg de Pizza met de Paddenstoelen Mix, Mozzarella, Artisjok Hart en de Pepers
Bestrooi het geheel met wat Oregano

Bereiding:
Steek de Houtoven aan tot 400 a 450 graden
Schiuf de Pizza van het blad en laat hem lekker bakken, draai hem regelmatig een kwart slag
Als de Pizza bijna klaar is leg je het gebakken ei in het midden van de Pizza en bak het even mee

Eet Smakelijk!