Benodigdheden:
1 bol Pizzadeeg (zie hier)
2 eetlepels San Marzano Pizzasaus (zie hier)
6 Snack Tomaatjes
1 Jalapeno Peper
Mozzarella naar smaak
2 handjes Geraspte Kaas
Oregano naar smaak
5 blaadjes Basilicum
wat Semola om te bestuiven
Bresc Groene Pesto ala Genovese
Voorbereiding:
Was de Basilicum, Jalapeno Peper en Snack Tomaatjes
Snijd de Snack Tomaatjes doormidden
Verwijder eventueel de zaadjes uit de Jalapeno Peper en snijd in dunne ringen
Bestrooi je werkblad met wat Semola en leg het Pizzadeeg er op
Stretch het Deeg tot een mooie ronde Pizzavorm
Doe de 2 eetlepels San Marzano Pizzasaus op de bodem en verdeel
bestrooi het hierna met de 2 handjes Geraspte Kaas
Verdeel hierna de Snack Tomaatjes, Basilicum en Jalapeno Peper over de Pizza
Scheur de Mozzarella bol in stukken en verdeel over de Pizza naar eigen smaak
Nu voeg je de Bresc Groene Pesto ala Genovese toe op verschillende plekken, dit geheel naar de hoeveelheid die je wilt
Bereiding:
Steek de hout gestookte Pizzaoven aan tot een temperatuur van ongeveer 400 – 450 Graden
Schuif de Pizza in de Pizzaoven en draai hem af en toe rond
Na 2 a 3 minuten is de Pizza klaar
Eet Smakelijk!