Ga naar de inhoud

Kip Mexican Style

Kip Mexican Style
Een lekkere Spies met de kruiden van Jonnie Boer, daar zit geen toegevoegd zout in. Laat de Spiesen lekker bruin worden en garneer met de Knoflook Champignons en Worteltjes

Benodigdheden:
1 Kipfilet a 200 gram
1/2 Rode Paprika
1 Rode Ui
Mexican Style BBQ Rub (Jonnie Boer)
Knoflook Champignons (zie hier)
Worteltjes van Hak

Voorbereiding:
Pel de Rode Ui en snijd in kwarten, splts ze daarna in schillen
Was de Rode Paprika en snijd in blokjes van ongeveer 3 centimeter
Dep de Kipfilet droog en snijd in blokjes
Bestrooi de Kipfilet hierna royaal met de Mexican Style BBQ Rub
Steek hierna om en om de Rode Ui, Rode Paprika en Kipfilet op de Spiesen

Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 210 Graden
Maak nu in een Koekenpan de Knoflook Champignons volgens recept
Leg de Spiesen op de Barbeque en keer regelmatig om zodat het niet verbrand
Ondertussen kan je de Worteltjes verwarmen
Haal de Spiesen van de Barbeque leg op een bord en doe daar de Worteltjes en Knoflook Champignons bij

Eet Smakelijk!