Benodigdheden:
1 Wagyu Hamburger à 180 gram
1 Wit Broodje
wat Gemengde Sla
wat Komkommer
1 Tomaat
Gekarameliseerde Ui naar smaak (zie hier)
Hamburger Saus naar smaak (zie hier)
plakjes Cheddar Kaas naar smaak
Voorbereiding:
Was de Gemengde Sla en Tomaat
Snijd de Tomaat in dunne plakjes
Snijd de Komkommer in dunne plakjes
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 230 graden directe hitte
Leg de Wagyu Burger op het rooster en gril de kant zodat er mooie gril strepen ontstaan
Draai hem een kwart slag
Als de strepen mooi zijn keer je de Wagyu Hamburger om en leg je op de reeds gegrilde kant een plakje Cheddar Kaas
Na een minuut of 3 keer je de Wagyu Burger 45 graden om zo de strepen mooi uit te laten komen
Snijd het Broodje open, beleg hem met de Gemende Sla, Komkommer en Tomaat
Leg de Wagyu Burger hier op en hierop doe je de Gekarameliseerde Ui naar smaak
Als laatste doe je de Hamburger Saus over het geheel
Suggestie:
Ook lekker met een gebakken Eitje met een zachte Eidooier, loopt er zo lekker overheen
Eet Smakelijk!