Ga naar de inhoud

Aubergine met Mozzarella

Aubergine met Mozzarella
Een lekker gerecht met Aubergine, Mozzarella, Parmezan en Tomaat. Even in de oven en je kan weer smullen!

Benodigdheden:
1 Aubergine
1 eetlepel Olijfolie
125 gram Mozzarella
2 Tomaten
200 gram Pizzasaus (zie hier)
Basilicum, Zwarte Peper en Zeezout naar smaak

Voorbereiding:
Snijd de bovenkant van de Aubergine er af en dan in de lengte in plakken van ongeveer 0,5 centimeter
Besmeer ze met wat Olijfolie en gril de plakken in een Grillpan
Breng de Aubergine op smaak met Zwarte Peper en Zeezout
Snijd de Mozzarella en de Tomaten in dunne plakken
Leg 1/3 van de Aubergine in een Ovenschaal en doe daar de helft van de Tomaten en Basilicum op
Hierover verdeel je de helft van de Pizzasaus
Leg weer 1/3 van de Aubergine op de Pizzasaus met daarop de Mozzarella, Tomaten en Basilicum
Dit overgiet je weer met de rest van de Pizzasaus
Rasp nu de Parmezaanse Kaas over het gerecht

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 Graden
Zet de Ovenschaal in de Oven en bak het in ongeveer 30 minuten

Eet Smakelijk!