Benodigdheden:
1 Wild Trio (Haas, Zwijn, Hert)
3 eetlepels Rode Wijn Saus (zie hier)
Zeezout
Zwarte Peper
1 potje Rode Kool met Appel (Hak)
eventueel Krieltjes uit de Frietpan
Voorbereiding:
Dep het Wild Trio droog met Keukenpapier
Bestrooi het hierna met wat Zeezout en royaal met Zwarte Peper
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 190 à 200 Graden
Als hij op temperatuur is leg je het Trio op het gril rooster
Keer het na 2 minuten een kwart slag
Na 2 minuten keer je het Trio om en dan weer na 2 minuten draai je het een kwart slag
Haal het Trio van de Barbeque en laat het even rusten onder Aluminiumfolie
Verhit de Rode Kool even in een Pan
Leg de Rode Kool op een Bord, hierop plaats je het Wild Trio en doe je daar 3 eetlepels Rode Wijn Saus over
Maak het gerecht af met de Krieltjes uit de Frietpan
Eet Smakelijk!