Benodigdheden:
1 Tilapia Filet
1/2 bosje Bosuitjes
2 eetlepels Olie
2 teentjes Knoflook
Gemenge Groenten (gebruik wat je hebt liggen in de koelkast)
1 Prei
6 eetlepels Teriyaki Woksaus (zie hier)
Mie naar smaak
Voorbereiding:
Dep de Tilapia Filet droog en snijd deze in repen
Was de Bosuitjes en snijd in dunne ringen
Was en snijd de Gemengde Groenten die je gaat gebruiken
Pel de Knoflook en hak zeer fijn
Bereiding:
Verhit de Olie in een Wokpan en bak de Knoflook voor 1 minuut
Dan doe je de reepjes Tilapia Filet erbij en bak je het weer 1 minuut
Nu doe je de gesneden Groenten enrbij en bak het weer 3 minuten
Ondertussen kan je de Mie koken volgens aanwijzing op de verpakking
Als laatste voeg je de Woksaus toe en schep het geheel goed door tijdens het opwarmen
Schep de Bosuitjes door de Mie en leg op een mooi bord
Plaats het Vis-Groenten mengsel ernaat
Eet Smakelijk!