Ga naar de inhoud

Portobello Pannenkoek

Een Pannenkoek met een Portobello Shoarma die je naar eigen smaak kan aanvullen

Benodigdheden:
1 Portobello paddenstoel
1/4 Rode Puntpaprika
1/2 Jalapeno Peper
Shoarma kruiden (Kruidenbaron)
Pannenkoeken beslag
1 teentje Knoflook
2 eetlepels Olijfolie
Knoflook Saus naar smaak

Voorbereiding:
Was de Portobello, Puntpaprika en Jalapeno Peper
Snijd de Portobello, Puntpaprika, Knoflook en Jalapeno in dunne plakjes
Doe de Olijfolie en de Shoarmakruiden in een kom en roer dit goed door
Voeg nu de overige ingrediënten toe, meng dit goed en zet het afgedekt in de Koelkast voor 30 tot 45 minuten

Bereiding:
Maak het Pannenkoeken beslag volgens het recept op het pak
Zet een Koekenpan en een Skillet op het vuur
Bak de Pannenkoek in de Koekenpan en de Portabello Shoarma in de Skillet
Leg je Pannenkoek op een bord en voeg op 1 helft de Portobello Shoarma
Voeg nu eventueel de Knoflooksaus toe en rol de Pannenkoek op.