Benodigdheden:
1 Rustiek Broodje
Creme Fraiche
San Marzano Pizzasaus (zie hier)
4 plakjes Peper Salami
1 plak Boeren Beenham
6 bolletjes Mini Mozzarella
beetje Oregano
Voorbereiding:
Snijd het Rustieke Broodje in de lengte doormidden
Pluk wat Brood er uit zodat je wat ruimte krijgt
Besmeer beide zijden met wat Creme Fraiche en daarna met de San Marzano Pizzasaus
Scheur de Peper Salami en de Boeren Beenham in stukken en leg het op de Pizzasaus
Schut de Mini Mozzarella even droog en leg op iedere zijde 3 bolletjes die je wat fijn knijpt
Bereiding:
Start de Airfryer op tot 200 Graden Celcius en stel de tijd in op 11 minuten
Bij 10 minuten resterend leg je de Baguette’s in de mand
Na 10 minuten kan je de Baguette’s er uit halen en smullen maar
Eet Smakelijk!