Benodigdheden:
250 gram Champignons
3 eetlepels Citroensap
50 gram Rode Uien
50 gram Roomboter
1 theelepel Gedroogde Dragon
150 milliliter Kalfsfond
1/4 liter Bechamel Saus
Zeezout
Zwarte Peper
Peterselie
Voorbereiding:
Pel en snipper de Rode Ui
Maak de Champignons schoon en snijd deze in dunne plakjes
Giet de drie eetlepels Citroensap over de Champignons zodat ze niet verkleuren
Bereiding:
Smelt de Roomboter in een Koekenpan waar een deksel op kan
Stoof daarin de Rode Ui en Champignons gaar maar laat ze niet bruin worden
Dit duurt ongeveer 5 minuten
Voeg nu de theelepel Dragon en de Kalfsfond toe en breng het geheel even aan de kook
Roer alles goed door als het kookt en voeg dan de Bechamel Saus toe, blijf goed roeren
Breng het geheel nogmaals aan de kook en laat het rustig wat indikken
Voeg Zeezout en Zwarte Peper toe naar smaak
Als laatste doe je de Peterselie bij de saus en roer je het nog even goed door
Suggestie:
Als je lekker veel saus maakt kan je deze hierna gewoon invriezen
Eet Smakelijk!