Ga naar de inhoud

Knoflook Champignons met Wijn

Een lekkere Amuse die je kan serveren met wat Stokbrood of als bijlage bij een diner

Benodigdheden:
150 gram Champignons
1,5 eetlepel Olijfolie
1 eetlepel Witte Wijn
1/4 eetlepel Peterselie
2 teentjes Knoflook
Zeezout

Voorbereiding:
Borstel de Champignons schoon met een borstel
Pel en hak de Knoflook zeer fijn
Was de Peterselie en hak deze fijn

Bereiding:
Doe de Olijfolie in een Koekenpan en bak de Champignons bruin
Bestrooi ze dan met de Knoflook en wat Zeezout naar smaak
Laat het 3 a 5 minuten even doorbakken en blus het dan af met de Witte Wijn en laat het weer even koken
Als laatste voeg je de Peterselie toe en roer het nog even door

Suggestie:
Rooster wat Stokbrood of Desembrood en je hebt een heerlijke Amuse
Je kan de Knoflook Champignons ook als bijgerecht gebruiken bij vele soorten Rundvlees of een gepaneerde Schnitzel

Eet Smakelijk!