Benodigdheden:
1 kilo Kippenvleugeltjes
Zwarte Peper naar smaak
Zeezout naar smaak
Paprikapoeder naar smaak
Voorbereiding:
Dep de Kippenvleugeltjes even droog met een stuk Keukenpapier
Bestrooi ze rijkelijk met de Zwarte Peper, Zeezout en Paprikapoeder
Dek ze af met Huishoudfolie en zet het 30 minuten in de IJskast
Bereiding:
Steek de Barbeque aan met directe en indirecte hitte van ongeveer 220 graden
Leg de helft van de Kippenvleugeltjes op de directe zone op het rooster de andere helft op de indirecte zone
Keer ze regelmatig om en als ze bijna klaar zijn dan verplaats je ze naar de indirecte zone en doe je de Kippenvleugeltjes van de indirecte zone naar de directe zone
Bak ze lekker bruin, keer ze regelmatig om en bij een kerntemperatuur van 72 graden haal je ze van de Barbeque
Suggestie:
Heerlijk met gebakken Frietjes en Chilisaus!
Eet Smakelijk!