Benodigdheden:
100 gram Rijst
250 gram Kipfilet
royale hand Parmezaanse Kaas
royale hand Pizzakaas
1 middelgrote Paprika
125 gram San Marzano tomaatjes
1/2 Rode Ui
1/2 Limoen
85 gram Zure Room
175 milliliter Water
Zeezout naar smaak
Zwarte Peper naar smaak
1/2 theelepel Komijn
1/2 theelepel Paprikapoeder
Voorbereiding:
Was de Paprika en snijd in reepjes
Was de San Marzano Tomaatjes
Snijd de Kipfilet in blokjes
Bereiding:
Verwarm de Oven voor op 210 Graden
Doe de Paprika, Rode Ui en San Marzano Tomaatjes in een Ovenschaal
Strooi de ongekookte Rijst er over en dan de blokjes Kipfilet
Strooi de kruiden er over gevolgd door de Zure Room en het Water
Meng alles goed door elkaar en besprenkel het dan met het sap van de Limoen
Dek de schaal af met Aluminiumfolie en zet de schaal in de Oven
Laat dit 40 minuten staan, hierna verwijder je de Folie bestrooi je het met de kaas en zet je het nog 10 a 15 minuten in de Oven zodat de Kaas is gesmolten
Haal daarna de schaal uit de Oven en laat het even 5 minuten staan
Eet Smakelijk!