Benodigdheden:
5 dunne plakjes Courgette
2 grote Champignons
1/3 Ui
1/2 Rode Peper
2 middelgrote Paprika’s
10 ringetjes Prei
Olijfolie
Geraspte Kaas naar smaak
Voorbereiding:
Snijd de top van de Paprika’s af en zorg dat ze rechtop kunnen blijven staan
Verwijder de zaadlijsten en was ze schoon
Snijd de plakjes Courgette Bruinoise en de Rode Peper in ringetjes (verwijder eventueel de zaadlijst)
Doe dit met de ringetjes Prei in een vergiet en spoel goed af
Snipper de Ui
Snijd de Champignons in plakjes en dan doormidden
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 180 a 190 graden directe hitte
Doe wat Olijfolie in een Koekenpan en bak de Ui, Prei, Champignon, Rode Peper en Courgette licht aan
Laat deze afkoelen
Leg op de bodem van de Paprika wat geraspte Kaas gevolgd door de vulling uit de Koekenpan
Top het weer af met wat Geraspte Kaas en zet ze op een kleine Gietijzeren Plancha
Zet de Plancha op de Barbeque en bak het geheel tot de Geraspte Kaas is gesmolten
Suggestie:
erg lekker bij een Entrecote met Cajun Rub van A&O!
Eet Smakelijk!