Ga naar de inhoud

Gevulde Kalkoenfilet

Een heerlijke Kalkoenfilet met de ingrediënten van Oilala zoals de Basilicum Pesto en de Zongedroogde Tomaten Olijf Paté

Benodigdheden:
1 Kalkoenfilet
2 theelepels Oilala Basilicum Pesto
2 theelepels Oilala gedroogde Tomaten en Olijven Paté
5 Oilala Peranzana Olijven
handje geraspte Kaas

Voorbereiding:
Snijd de Kalkoenfilet bijna doormidden en vouw hem open
Met een Vleeshamer maak je de Kalkoenfilet zo plat mogelijk, let op dat je hem niet stuk slaat!
Bestrijk de binnenkant met de Oilala Basilicum Pesto
Halveer de Oilala Peranzana Olijven en leg deze in een rijtje neer
Maak achter de Oilala Peranzana Olijven een dikke strook met de Oilala gedroogde Tomaten en Olijven Paté
Bestrooi het geheel met een handje Geraspte Kaas
Rol de Kalkoenfilet op en bind hem dicht met slagerstouw

Bereiding:
Steek de Barbeque aan met directe hitte tot 180 a 200 graden
Zorg dat je aan 1 kant van de Barbeque wat minder gloeiend houtskool hebt liggen
Leg de Kalkoenfilet op het rooster met de gloeiende kolen
Draai hem regelmatig tot hij mooi bruin is
Verplaats hem daarna naar het gedeelte zonder de gloeiende kolen
Bij een temperatuur van 72 tot 74 graden haal je de Kalkoenfilet van de Barbeque

Eet smakelijk!