Benodigdheden:
1 Pan met kokend Water
1 Ei in Kopje of Glas
1 Soeplepel
1 Schuimspaan
Olijfolie
Voorbereiding:
Zet de Pan met water op en laat deze rustig koken
Warm alvast de Soeplepel op in het kokende Water
Bereiding:
Tik het Ei kapot in een Glas en zorg dat de Dooier heel blijft
Maak de Soeplepel even droog en smeer hem daarna in met wat Olijfolie
Doe de Soeplepel weer in het warme Water maar zorg dat er geen water in loopt
Doe nu het Ei in de Soeplepel en laat het Eiwit rustig stollen
Als dat gebeurd is laat je wat van het hete Water in de Soeplepel komen zodat de bovenkant ook iets stolt
Hierna laat je het Ei uit de Soeplepel glijden en in het kokende Water nog 3 minuten garen al naar gelang je wens of hij zacht, half-zacht of wat harder wilt hebben
Eet Smakelijk!

