Benodigdheden:
6 Coquilles
1/2 Broccoli
1/2 eetlepel Rode Currypasta
3 deciliter Kokosmelk
Zwarte Peper naar smaak
Zeezout naar Smaak
Olijfolie
Voorbereiding:
Dep de Coquilles goed droog
snijd ongeveer 5 roosjes van de Broccoli en houd apart
Snijd de rest van de Broccoli in grove stukken
Bereiding:
Kook de grove stukken Broccoli gaar en giet af maar bewaar het kookvocht
Doe de grove stukken Broccoli in een Blender met een scheutje Olijfolie en wat Kookvocht en pureer het tot een gladde Puree
Indien nodig voeg je wat Zwarte Peper en/of Zeezout naar smaak
Verwarm de Kokosmelk en kook het voor de helft in
Voeg dan de Rode Currypasta toe en laat nog even pruttelen
Controleer of het op smaak is, anders voeg je nog wat Zwarte Peper en/of Zeezout toe
Maak met een Staafmixer er een luchtige saus van
Doe een scheutje Olijfolie in een Bakpan en bak de Coquilles aan beide zijden tot ze mooi gekleurd zijn
Haal ze hierna uit de pan en bestrooi ze nog even met wat Zeezout
In dezelfde pan rooster je de Roosjes Broccoli kort op hoog vuur
Smeer de gepureerde Broccoli uit op een bord en verdeel de Coquilles en de Broccoli Roosjes hier op
Schenk de Rode Kokoscurry er langs en giet ook wat van de Saus over de Coquilles
Eet Smakelijk!