Benodigdheden:
300 gram Diamanthaas
1 Rode Peper
1/4 bosje Oregano
1/2 bosje Platte Peterselie
2 teentjes Knoflook
1 Rode Ui
50 milliliter Rode Wijnazijn
150 milliliter Olijfolie
Voorbereiding:
Snijd de Diamanthaas in redelijk gelijke plakken
Kruid het met Zwarte Peper en Zeezout
Haal de Oregano en Peterselie blaadjes van de takken en hak ze ragfijn
Snipper de Rode UI en hak de teentjes Knoflook en Rode Peper
Voeg de Oregano, Peterselie, Knoflook, Rode Peper, Rode Ui, Olijfolie en Rode Wijnazijn in een kom en meng het goed door elkaar
Breng het op smaak met de Zwarte Peper en Zeezout
Zet het hierna in de koeling voor later gebruik
Rijg de plakken Diamanthaas aan de Spiesen
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 180 graden directe hitte
Gril de Spiesen op een Gietijzeren ingevet rooster
Gaar ze tot de gewenste kerntemperatuur
Leg de Spiesen hierna op een mooie schaal en bestrooi het rijkelijk met de ChimmiChurri
Eet Smakelijk!