Benodigdheden:
1 Zalmfilet zonder vel a 180 gram
4 plakjes Courgette
12 plakjes Prei
4 plakjes Citroen
Olijfolie
Zwarte Peper
Zeezout
Spinazie Paddo Roomsaus (zie hier)
Voorbereiding:
Als je Zalmfilet met vel hebt verwijder deze dan
Was de Courgette en Prei en snijd deze in plakjes
Neem een ruim stuk Aluminiumfolie en besmeer het middelste gedeelte met wat olijfolie
Leg als eerste de plakjes Citroen, en dan de Courgette op het ingesmeerde gedeelte en bestrooi het met de Prei
Hierop leg de de Zalmfilet en bestrooi je dit met royaal Zwarte Peper en Zeezout
Vouw het pakketje eerst aan de buitenkant dicht en werk zo naar het midden zodat alles goed afsluit
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 180 a 190 graden directe hitte
Als hij op temperatuur is leg je de pakketjes op het rooster
Begin na 10 minuten met meten van de temperatuur van de Zalmfilet
Verwarm ondertussen de Spinazie Paddo Roomsaus
Deze moet tussen de 52 en 54 graden zijn
Haal de pakketjes van de Barbeque en garneer dit met de Groenten op een bord
Leg de Citroenplakjes boven op de Zalmfilet
Leg rondom de Zalmfilet de Spinazie Paddo Roomsaus
Eet Smakelijk!