Benodigdheden:
1 Varkenshaas à 250 gram
1/4 Prei
1/2 Ui
1/4 Wortel
1/4 Courgette
1 Rode Peper
2 grote Champignons
2 deciliter Currysaus (zie hier)
100 gram Udon Noodles
Zwarte Peper naar smaak
Zeezout naar smaak
Olijfolie
Voorbereiding:
Was de Prei, Wortel, Rode Peper en Courgette en snijd deze in het gewenste formaat
Pel de Ui en snijd deze in ringen en dan in kwarten
Maak de Champignons schoon en snijd in plakjes
Bestrooi de Varkenshaas met de Zwarte Peper en het Zeezout
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 200 graden directe hitte
Leg de Varkenshaas op het grillrooster en bak hem rondo bruin, hij hoeft niet helemaal gaar te zijn
Haal de Varkenshaas van de Barbeque, snijd deze in plakken en zet even weg
Zet een Skillet op de Barbeque, doe er wat Olijfolie in en bak als eerste de Ui een beetje glazig
Voeg nu de overige groenten, behalve de Champignons, toe aan de Skillet en bak dat even lekker mee, na 10 minuten voeg je hier de Champignons toe
Roer alles even lekker door en laat het bakken totdat het een beetje kleur krijgt
Plaats nu een Plate Setter onder de Skillet en voeg de Currysaus toe, roer alles goed door
Als de Currysaus begint te pruttelen doe je de plakken Varkenshaas in de Skillet
Ondertussen kan je de Udon Noodles koken volgens aanwijzing op de verpakking, dat duurt ongeveer 2 a 3 minuten
Schep de inhoud van de Skillet even een par keer door zodat de Varkenshaas ook is bedekt met de Groenten en Currysaus
Garneer op een bord de Varkenshaas met de Currysaus en leg daarna de Udon Noodles over het gerecht
Eet Smakelijk!