Benodigdheden:
1 Kogelbiefstuk
paar handjes Gemengde Sla
100 gram Kastanje Champignons
1/2 Rode Puntpaprika
1/2 eetlepel Sesamzaad
2 eetlepels Olijfolie
voor de Dressing / Marinade:
1/4 Rode Ui
1/4 Limoen
35 ml Soja saus
1/2 eetlepel Bruine Basterdsuiker
8 mm Gember
Voorbereiding:
Snipper de Rode Ui fijn
Rasp de Gember fijn
Pers de Limoen uit
Doe alle ingrediënten voor de Dressing / Marinade in een kom en meng dit goed door totdat de Bruine Basterdsuiker wordt opgenomen
Snijd de Rode Puntpaprika in reepjes
Snijd de Kastanje Champignons in plakjes
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 250 Graden en plaats een Skillet Doe de Olijfolie in de Skillet
Schroei de Kogelbiefstuk aan beide kanten dicht, ongeveer 1 minuut per zijde
Leg de Kogelbiefstuk daarna in een diep bord in een paar eetlepels van de Marinade
Laat ze nu een minimaal uur in de Marinade liggen en draai ze af en toe om
De Kastanje Champignons kan je nu even lekker wokken en doe ze in een schaal
Daarna rooster je de Sesamzaadjes ook even in de Skillet
Verdeel nu de Gemengde Sla, Champignons, en Paprika op een bord
Snijd nu de Kogelbiefstuk in dunne plakjes en verdeel het over de Salade
Giet wat van de Dressing er over en maak het af met de Geroosterde Sesamzaadjes
Suggestie:
Deze salade heb ik aangevuld met de Komkommer Spaghetti