Benodigdheden:
1,5 kilo Varkensfilet Rollade
200 milliliter Port
200 milliliter Kalfsbouillon
50 gram Tony Chocolony Melk chocolade
Zwarte Peper naar smaak
Zout naar smaak
Santa Maria Chili Explosion naar smaak
eventueel wat Maizena aangemaakt met wat Port
Voorbereiding:
Rub de Varkensfilet Rollade met royaal Zwarte Peper, Zout en de Santa Maria Chili Explosion
Steek hem hierna aan het spit en plaats de Meaters aan beide zijden in de Varkensfilet Rollade
Breek de Tony Chocolony in kleinere stukken
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 170 a 190 graden
Plaats de Varkensfilet Rollade op de Barbeque en gaar hem tot 70 graden kerntemperatuur
Voor de Saus doe je de Port en de Kalfsbouillon in een Sauterre en laat dit tot ongeveer de helft inkoken
Als er ongeveer de helft over is dan smelt je stapsgewijs de Chocolade in de Saus
Hierna breng je het op smaak met Wat Zout en Zwarte Peper
Als de Saus iets te dun blijft kan je dit met wat Maizena met Port oplossen
Haalde Varkensfilet Rollade van het spit als hij op temperatuur is en snijd deze in plakken
Warm de Saus nog even op als hij is afgekoeld en besprenkel de plakken Rollade hiermee
Eet Smakelijk!