Benodigdheden:
300 gram Rode Ui
1 theelepel Zwarte Peper korrels
1 theelepel Mosterdzaad
200 milliliter Water
200 milliliter Natuurazijn
30 tot 50 gram Suiker
Je hebt hier een weckpot nodig met een inhoud van 750 milliliter
Voorbereiding:
Pel de Rode Ui en snijd deze in ringen, doe ze daarna in een Pot (750 milliliter)
Doe het Water, Natuurazijn en Suiker in een Pan
Bereiding:
Neem een Koekenpan en doe hier de Zwarte Peper korrels en het Mosterdzaad in, verhit dit totdat het lekker gaat geuren
Haal het uit de Koekenpan en stamp het fijn in een Vijzel
Voeg het dan toe in de Pot met de Rode Ui
Kook het Water-Azijn-Suiker mengsel totdat de Suiker is opgelost
Giet het daarna toe aan de Pot met de Rode Ui
Laat het geheel afkoelen en plaats het daarna in de Koelkast
Eet Smakelijk!