Ga naar de inhoud

Rode Ui Pickles

Rode Ui Pickles
Een lekkere Fris-Pittige bijlage die je overal bij kan gebruiken. Wil je meer pit? voeg dan nog wat extra Peper korrels of een Rode Peper toe

Benodigdheden:
300 gram Rode Ui
1 theelepel Zwarte Peper korrels
1 theelepel Mosterdzaad
200 milliliter Water
200 milliliter Natuurazijn
30 tot 50 gram Suiker

Je hebt hier een weckpot nodig met een inhoud van 750 milliliter

Voorbereiding:
Pel de Rode Ui en snijd deze in ringen, doe ze daarna in een Pot (750 milliliter)
Doe het Water, Natuurazijn en Suiker in een Pan

Bereiding:
Neem een Koekenpan en doe hier de Zwarte Peper korrels en het Mosterdzaad in, verhit dit totdat het lekker gaat geuren
Haal het uit de Koekenpan en stamp het fijn in een Vijzel
Voeg het dan toe in de Pot met de Rode Ui
Kook het Water-Azijn-Suiker mengsel totdat de Suiker is opgelost
Giet het daarna toe aan de Pot met de Rode Ui
Laat het geheel afkoelen en plaats het daarna in de Koelkast

Eet Smakelijk!