Benodigdheden:
3 Uruguayaanse Ribeye a 220 gram
1 Rode Paprika
1 Groene Paprika
1 Gele Paprika
1 Prei
1/3 Komkommer
3 Rode Uitjes
4 teentjes Knoflook
200 gram Champignons
2 porties Yakisoba Noodles
1 Yesil Biber
1 Aubergine
Lee Kum Kee Black Pepper Sauce
Olijfolie
Zwarte Peper naar smaak
Zeezout naar smaak
Voorbereiding:
Was de Komkommer en Paprika’s en snijd in stukken
Was de Prei en Yesil Biber en snijd in ringen
Maak de Champignons schoon en snijd in plakjes
Was de Aubergine en snijd in 6 plakken
Pel de Rode Uitjes, snijd doormidden en dan overdwars in dunne strookjes
Pel de Knoflook en snijd in dunne plakjes
Bestrooi de Uruguay Ribeye’s met de Zwarte Peper en Zeezout naar smaak
Bereiding:
Steek de Barbeque aan met directe hitte tot 220 Graden
Steek de Plancha aan met een zone van 200 Graden en een zone van 130 Graden
Doe rijkelijk Olijfolie op de Plancha en bak eerst even de Rode Ui en Knoflook aan
Als het wat begint te ruiken dan voeg je de overige Groenten, behalve de Aubergine en Champignons, toe en schep dit regelmatig goed om
Kleuren de Paprika’s dan is het tijd om de Champignons toe te voegen en weer goed om te scheppen
Op de koele zone doe je nu weer Olijfolie en daar leg je de plakken Aubergine op, houd dit goed in de gaten zodat het niet verbrand
De Ribeye’s kan je nu op de Barbeque leggen en je kan ook alvast de Yakisoba Noodles koken voor 4 minuten en dan afspoelen met koud water
Op de Groenten kan je nu de Black Pepper Sauce toevoegen en alles weer goed omscheppen, blijft het plakken aan de Plancha dan besprenkel je de Groenten met wat water
Als de Yakisoba Noodles zijn afgespoeld en uitgelekt dan kan je ze aan de Groenten toevoegen en wederom goed omscheppen
Nu leg je op iedere plak Aubergine wat Black Pepper Sauce en keer je ze om zodat ze even aanbakken, herhaal dit nog een keer
Zijn de Ribeye’s op een kerntemperatuur van 52 Graden dan haal je ze van de Barbeque
Schep alle Groenten van de Plancha en doe in een schaal
Garneer alles op een mooi bord en geniet van het heerlijke vlees en de groenten
Eet Smakelijk!
Ribeye Soba Pepper


Wat blijft een Uruguayaanse Ribeye toch een tongstrelend stukje vlees, samen met de Groenten, Black Pepper Sauce en de Noodles is dit weer een toppertje
- Aubergine, Black Pepper Sauce, Champignons, Gele Paprika, Groene Paprika, Knoflook, Komkommer, Olijfolie, Prei, Ribeye, Rode Paprika, Rode Ui, Santa Maria Tellicherry Black Pepper, Yakisoba Noodles, Yesil Biber, Zeezout