Ga naar de inhoud

Ribeye met Pasta en Kookroom

Een heerlijke Ribeye in een romige saus. Zelf laat ik de zaadlijsten van de Rode Peper er in zitten zodat er toch wat meer scherpte in het gerecht zit

Benodigdheden:

1 Ribeye van 180 tot 250 gram
1/3 Aubergine
1/2 Prei
1 Rode Peper
3 grote Champignons
1/2 Ui
60 to 80 gram Pasta
Olijfolie (ik gebruik Oilala Extra Vergine)
Kookroom (ik gebruik Debic Culinaire)
Peper
Zout

Voorbereiding:
Pel en snipper de Ui in iets grove stukjes
Maak de Champignons schoon en snijd in plakjes
Snijd de Aubergine in blikjes van 0.5 centimeter
Was en snijd de Prei in dunne ringen
Was en snijd de Rode Peper in ringen (verwijder eventueel de zaadlijsten
Kruid de Ribeye met Peper en Zout naar smaak
Kook alvast de Pasta volgens aanwijzing op de verpakking

Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 200 graden
Warm alvast de Skillet mee zodat deze ook warm wordt
Doe Olijfolie in de pan en voeg als eerste de Ui tot zodat deze glazig wordt
Voeg dan de overige Groenten toe en blijf regelmatig omscheppen
Leg nu de Ribeye op het rooster van de Barbeque
Als de Groenten mooi gebakken er uit zien dan voeg je de Kookroom toe dit naar smaak
Blijf het regelmatig omscheppen
Keer de de Ribeye op het rooster om
Voeg de gekookte Pasta nu toe aan het Groenten mengsel met de Kookroom
Schep het weer regelmatig om
Als laatste leg je de Ribeye in de Skillet en laat het een minuutje of 5 nog even garen.

Eet Smakelijk!