Ga naar de inhoud

Ribeye a’la Creme

Een sappige Ribeye met Argentijnse Steak kruiden en Groenten a'la Creme. Lekker met Krieltjes en Japanse Mayonaise!

Benodigdheden:
1 Ribeye à 200 gram
1/4 Prei
100 gram Champignons
4 plakken Courgette
150 gram Spinazie
1/2 Groene Paprika
150 milliliter Kookroom
3 eetlepels Arachide Olie
eventueel Krieltjes en Japanse Mayonaise

Voorbereiding:
Was de Prei, Courgette, Spinazie en de Groene Paprika
Snijd de Prei in ringen, de Courgette en de Groene Paprika in blokjes
Laat de Spinazie uitlekken

Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 190 à 200 graden en laat de Skillet alvast opwarmen
Als hij op temperatuur is dan doe je de Arachide Olie in de Skillet
Voeg de Prei, Courgette, Groene Paprika en Champignons toe en roer het regelmatig goed door
Als de Groenten beginnen te kleuren dan doe je de Kookroom erbij en roer het geheel weer goed om
Tijd om je Ribeye te kruiden (ik gebruik de Argentijnse Steak kruiden) en op het rooster te leggen en maak een mooie gril streep op beide zijden
Als de Kookroom goed borrelt dan voeg je stapsgewijs de Spinazie toe en roer het steeds goed door totdat alle Spinazie is geslonken
Nu zet je onder de Skillet een Plate setter zodat het vuur niet direct onder de Skillet zit
Als laatste leg je de Ribeye in de Groenten a’la Creme en laat het even een minuutje warmen
Leg alles netjes op een Bord en geniet er van

Suggestie:
Lekker met Krieltjes uit de Frietpan en Japanse Mayonaise

Eet Smakelijk!