Ga naar de inhoud

Portobello Cheese

Een pittige en goed gevulde Portobello met veel kaas past eigenlijk bij ieder diner. De Kruidenmix geeft hier een Italiaans tintje samen met de Olijven

Benodigdheden:
2 Portobello’s
4 Jalapeno Pepers uit pot
1/2 Geroosterde Paprika uit pot
4 Zwarte Olijven
Roomkaas met tuinkruiden
Geraspte Kaas
Galbani Mozzarella
Italiaanse Kruidenmix (of Oregano)
Olijfolie

Voorbereiding:
Maak de Portobello’s schoon en verwijder de steel en de sporen in de hoed
Spuit de Roomkaas in de rand van de Portabello’s
Leg in het midden daarvan een stuk Geroosterde Paprika
Bedek daarna de rand van de Roomkaas met de in stukjes gesneden Jalapeno’s uit pot
Doe nu in het midden de Geraspte Kaas
Verdeel dan wat Mozzarella over de Portobello en dek het midden weer af met de Geroosterde Paprika
Snijd de Zwarte Olijven doormidden en leg ze op de Mozzarella
Strooi hierna wat Italiaanse Kruidenmix of Oregano op de Portobello’s

Bereiding:
Steek de Barbeque op met directe hitte tussen de 180 en 200 Graden
Leg de Portobello’s op een ingevet Gietijzeren schaaltje, als je dat niet hebt dan neem je Aluminiumfolie en smeer deze iets in met Olijfolie
Leg de Portobello’s op het rooster en laat ze ongeveer 15 minuten lekker bakken