Ga naar de inhoud

Pollo Mozzarella en Pesto

Pollo Mozzarella en Pesto
Een sappige Kipfilet in eigen gemaakte Tomaten - Chamignon saus met de Pesto en Galze van Bresc, wat is dit toch verschrikkelijk lekker!

Benodigdheden:
1 Kipfilet
Zwarte Peper
Zeezout
10 Snack Tomaatjes
5 middelgrote Champignons
2 Trostomaten
1/2 bol Mozzarella
2 eetlepels Bresc Barlauch Pesto
Bresc Plum & Ginger Glaze naar smaak
Arachide Olie

Voorbereiding:
Was alle Tomaten en snijd de 2 Trostomaten in kleine stukjes
Maak de Champignons schoon en snijd in plakjes
Bestrooi de Kipfilet met Zwarte Peper en Zeezout naar smaak

Bereiding:
Steek de Napoleon aan tot 205 Gradem met directe en indirecte zone
Leg de Kipfilet op de directe zone en gril deze rondom bruin
Plaats een Skillet op de directe zone en doe er wat Arachide Olie in
Als de Olie heet is doe je de kleine stukjes Trostomaat in de Skillet en bak dit even door
Daarna voeg je de Snack Tomaatjes en de Champignons toe
Blijf dit regelmatig goed omroeren, als het te snel gaat verplaats je de Skillet naar de indirecte zone
Als de Kipfilet een kerntemperatuur van 65 Graden bereikt dan voeg je de Bresc Barlauch Pesto toe in de Skillet en schep goed door
Vervolgens verkruimel je de Mozzarella en doe dit ook in de Skillet en laat smelten
De Kipfilet kan nu met de Bresc Plum & Ginger Glaze aan beide zijden rijkelijk worden ingesmeerd en rondom weer bakken
Als laatste leg je de Kipfilet nog een minuutje of 5 in de Skillet
Haal alles van de Barbeque en serveer op een mooi bord

Eet Smakelijk!