Benodigdheden:
1 grote Kipfilet
4 a 5 Champignons
1 blik Mutti Tomatenpulp
2 Trostomaten
1/4 Komkommer
2 teentjes Knoflook
1 Rode Ui
Geraspte Kaas naar smaak
2 eetlepels ingemaakte Jalapeno Pepers
Zeezout
Zwarte Peper naar smaak
Paprikapoeder naar smaak
Olijfolie
Voorbereiding:
Snijd de Kipfilet in 2 dunne plakken
Bestrooi ze hierna met wat Zeezout, Zwarte Peper en het Paprikapoeder
Maak de Champignons en Trostomaten schoon en snijd in plakjes
Was de Komkommer en snijd in reepjes van 4 x 1 centimeter
Pel de Ui en snijd deze in ringen, daarna in vieren
Pel de Knoflook en snijd deze in dunne plakjes
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 180 graden en warm vast een Schaal of Skillet mee
Doe wat Olijfolie in de Skillet en bak de Kipfilet rondom bruin
Haal ze hierna uit de Skillet en bak in hetzelfde vet eerst even de Rode Ui, Komkommer en Knoflook wat aan
Na 5 minuten voeg je de Champignons toe
Laat alles even lekker bakken en blus het daarna af met de Tomatenpulp
Alles even goed doorbakken voor ongeveer 10 minuten, daarna leg je de Kipfilet weer in de Skillet en warm het even op
Als de Kipfilet weer warm is bestrooi je het geheel met de Geraspte Kaas, beleg je de Kipfilet met de plakjes Trostomaat en bestrooi je het geheel met de ingelegde Jalapeno
Is de Geraspte Kaas mooi gesmolten dan haal je de Skillet van het vuur en kan je aanvallen!
Eet Smakelijk!