Benodigdheden:
1 Peer
50 ml Grand Marnier
1 theelepel Suiker
1/2 theelepel Nootmuskaat
beetje Kaneel
Aluminiumfolie
IJs naar eigen smaak, ik heb Bloed-sinaasappel ijs gebruikt
Voorbereiding:
Schil de Peer en verwijder het klokhuis
Meng de Grand Marnier met de Suiker en Nootmuskaat
Leg de Peer met de bolle kant op de Aluminiumfolie en vouw het als een kommetje
Giet hierna het Marnier mengsel over de Peer en strooi in het kuiltje wat Kaneel
Vouw de Aluminiumfolie nu dicht aan de bovenkant
Bereiding:
Steek de Barbeque op tot ongeveer 180 tot 200 graden met directe hitte
Leg de Peer in het Aluminiumfolie op het rooster voor ongeveer 15 minuten
Als je lekker makkelijk in de zachte Peer kan prikken zijn ze klaar
Maak het geheel af met een lekker bolletje ijs