Benodigdheden:
Olijfolie
2 Tomaten
1 theelepel Zout
1/2 theelepel Peper
3 Eieren
50 a 100 gram Boeren Beenham plakjes
wat Peterselie
wat Geraspte Kaas naar smaak
Brood of Broodjes (ik zelf gebruik Surinaamse Puntjes of Bruin Waldkorn Brood)
Voorbereiding:
Was de Tomaten en snijd deze in plakjes van 0,5 tot 1 centimeter
Snijd de plakjes Boeren Beenham in strookjes
Klus de 3 Eieren
Bereiding:
Zet een pan op het vuur en doe daar wat Olijfolie in
Als dit warm is bedek je de bodem met de plakjes Tomaat
Na 2 minuten draai je de Tomaat plakjes om en strooi je het Peper en Zout er overheen
Na weer 2 minuten verdeel je het Eiermengsel over de Tomaten
Ook leg je nu de strookjes ham op het Ei mengsel
Doe nu de deksel op de Koekenpan en laat 4 minuten staan totdat het Eimengsel een vastere vorm heeft gekregen
Dan doe je de Geraspte Kaas over het Ei heen en werk het af met de Peterselie
Ook nu doe je weer de deksel op de Koekenpan en laat het op het vuur staan totdat de Kaas is gesmolten
Leg de Omelet op 3 sneden brood of 3 broodjes
Lunch Lekker!