Ga naar de inhoud

Meloen met Lime Pepper

Een lekker Side-Dish of nagerecht. Door het zacht worden van de Meloen op de Barbeque heb je een totaal andere smaak

Benodigdheden:
1 Watermeloen (ik heb een kleine gebruikt)
2 eetlepel Natuurhoning
Santa Maria Lime Pepper naar smaak

Voorbereiding:
Steek de Barbeque vast aan op 200 – 220 graden
Snijd de Meloen in plakken van 1,5 – 2 centimeter
Haal hierna het schilletje er af en halveer de plakken
Bestrijk de bovenkant van de plakken Meloen met Natuurhoning
Bestrooi het hierna met Santa Maria Lime Pepper naar smaak
(deze is dus redelijk pittig)

Bereiding:
Leg de besmeerde zijde van de Meloen op het grill rooster van de Barbeque
Na 3 a 4 minuten smeer je de bovenzijde in met het mengsel
Na 2 minuten (kijk even naar de grill streepjes op de onderkant) keer je de Meloen om en bak deze voor 4 minuten