Ga naar de inhoud

Libanese Lamsspiesjes

Libanese Lamsspiesjes
Super mals spiesje van Lamsfilet lekker gekruid met Oregano, Citroensap en Knoflook.

Benodigdheden:
200 gram magere Lamsfilet
1 teentje Knoflook
1/2 theelepel Oregano
1 theelepel Citroenrasp
1 eetlepel Olijfolie
Zwarte Peper
Zeezout

Voorbereiding:
Snijd de Lamsfilet in vingerdikke repen
Meng in een kom de Knoflook, Citroenrasp, Olijfolie en de helft van de Oregano
Voeg wat Zwarte Peper en Zout toe naar smaak
Rijg de Lamsfilet repen zigzag aan de spies en smeer de Spiesjes in met de Marinade

Bereiding:
Steek de Barbeque aan met directe en indirecte hitte tot 180 Graden
Gril de Spiesjes om en om tot ze mooi bruin zijn en verplaats ze dan naar de indirecte zone tot een kerntemperatuur van 48 tot 50 Graden
Haal ze van de Barbeque en bestrooi ze met nog wat Oregano

Eet Smakelijk!