Benodigdheden:
1 Kipfilet
1 eetlepel Olijfolie
300 gram Groene Asperges
1 Citroen
4 Middelgrote Kastanje Champignons
Zwarte Peper
Zeezout
Wat Peterselie
Voorbereiding:
Snijd de Kipfilet half in zodat je hem kan openvouwen
Was de Groene Asperges en verwijder het houterige deel van de steel
Was de Citroen, rasp de schil en pers de rest uit
Maak de Kastanje Champignons schoon en snijd deze in plakjes
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 180 graden en zet gelijk een Skillet op het rooster zodat deze mee opwarmt
Leg de gevlinderde Kipfilet op het rooster en gril hem gaar, draai hem af en toe om
Haal hierna de Kipfilet van de Barbeque en leg hem onder aluminiumfolie
Doe de Olijfolie in de Skillet en bak de Asperges en de Kastanje Champignons rondom wat bruin, totaal zo’n 3 a 6 minuten
Snijd ondertussen de Kipfilet in plakjes
Nu voeg je de Citroenschil, het citroensap en de Kipfilet toe in de Skillet en laat je het even meebakken
Haal alles uit de Skillet en garneer het op de borden
Bestrooi het geheel even met wat Peterselie
Eet Smakelijk!