Benodigdheden:
1/2 Komkommer
1 San Marzano Tomaat
6 Cherry Tomaatjes
1 Groene Peper
1/2 Rode Puntpaprika
Santa Maria Lemon Pepper
Natuur Azijn
Olijfolie Extra Vierge
Citroensap
Voorbereiding:
Was alle ingredienten
Maak van de Komkommer dunne plakjes met een Mandoline
Snijd de Puntparika vanaf de onderste punt schuin af
Snijd de Groene Peper in dunne ringen (verwijder eventueel de zaadlijst)
Halveer de Cherry Tomaatjes
Snijd de San Marzano tomaat in kleine blokjes
Bereiding:
Doe alle ingredienten bij elkaar in een schaal
Meng het goed door en besprekel het royaal met de Olijfolie
Roer het even goed door elkaar en dan voeg je de Natuur Azijn en Citroensap toe
Als laatste doe je de Santa Maria Lemon Pepper naar smaak over de Salade
Suggestie:
Zet het even een uutje afgedekt in de Koelkast zodat de smaken
op elkaar inwerken