Benodigdheden:
1 Kipfilet à 250 gram
1/5 Prei
1/5 Komkommer
1 stengel Bleekselderij
2 grote Champignons
1/5 Courgette
1/2 Ui
1 Rode Peper
Zwarte Peper
Zeezout
Olijfolie
150 à 200 milliliter Kookroom
Voorbereiding:
Was de Prei, Bleekselderij, Courgette en Rode Peper
Snijd de Prei, Bleekselderij en Courgette in wat grotere stukjes
Snijd de Rode Peper in dunne ringen
Snijd de Komkommer in kleine staafjes
Maak de Champignons schoon en snijd in plakjes
Pel de Ui, snijd in plakjes en dan doormidden zodat je halve ringen krijgt
Bestrooi de Kipfilet met de Zwarte Peper en Zeezout (of gebruik een lekkere Rub)
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 180 à 190 graden met directe hitte
Gril de Kipfilet rondom bruin en haal van het rooster af
Zet een Skillet op het grilrooster en doe er wat Olijfolie in
Bak hierin de Ui even licht aan en doe dan de Bleekselderij, Komkommer, Courgette, Rode Peper en Prei bij de Ui
Roer alles goed door en bak het tot de inhoud een kleurtje krijgt
Snijd intussen de Kipfilet in plakken
Voeg nu de Kookroom toe in de Skillet en roer het om en bak het even mee
Leg nu onder de Skillet een Plate Setter zodat het vuur niet meer onder de Skillet zit
Voeg de plakken Kipfilet toe, roer goed door en laat het nog even pruttelen totdat de Kipfilet ook warm is
Suggestie:
Met een lekker portie Rijst erbij heb je een complete maaltijd
Eet Smakelijk!