Benodigdheden:
1 Kipfilet a 270 gram
1/2 Gele Paprika
1/2 Groene Paprika
1/2 Rode Ui
Shoarma Kruiden (kruidenbaron)
Olijfolie
Water
Knoflooksaus naar smaak
Voorbereiding:
Snijd de Kipfilet in mooie blokken en bestrooi ze met de Shoarma kruiden
Laat deze in de koelkast 2 uur intrekken
Was de beide Paprika’s en snijd deze in ongeveer gelijke blokken
Pel de Ui en snijd hem doormidden, haal hem hierna met je vingers uit elkaar zodat er schalen ontstaan
Bereiding:
Steek de Forge Adour Plancha aan tot 180 a 200 graden
Rijg ondertussen de Kipfilet, Paprika en Ui op de Spiesen
Reinig de plaat dan even met wat water en besprenkel het dan met wat Olijfolie
Leg de Spiesen op de Plancha en keer deze regelmatig, besprenkel de Plancha af en toe met wat Water
Als de kerntemperatuur 72 graden is haal je de Spiesen van de Plancha en doe je er lekker wat Knoflooksaus over
Eet Smakelijk!