Benodigdheden:
1 Kipfilet a 250 gram
Organic Ramen Noodles naar wens
2 eetlepels Arachide Olie
1/2 Ui
3 teentjes Knoflook
1/3 rode Paprika
1/3 groene Paprika
1/5 Prei
1/2 Rode Peper
1/2 blik Gepelde Tomaten
75 gram Champignons
Kikkoman Teriyaki Glaze naar smaak
Voor het kruidenmengsel:
1/2 theelepels Tijm
1/4 theelepel Rozemarijn
1 theelepels Oregano
1 theelepels Paprikapoeder
Zwarte Peper en Zeezout naar smaak toevoegen
Voorbereiding:
Snijd de Prei en Rode Peper in ringen af spoel ze daarna schoon
Was de Paprika’s en Pel de Uien
Snijd de Paprika’s en Uien in grove stukken
Pel de Knoflook en hak deze fijn
Maak de Champignons schoon en snijd in plakjes
Halveer eventueel de Kipfilet als deze dik is en bestrooi deze met Zwarte Peper en Zeezout naar smaak
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 180 graden directe hitte en plaats een Skillet
Doe wat Arachide Olie er in en bak de Ui iets glazig
Voeg hierna de overige ingrediënten, behalve de Tomatenblokjes, aan de Uien toe en bak even rustig mee
Als alles een beetje begint te kleuren voeg je de Gepelde Tomaten toe en meng alles goed door
Zet nu onder de Skillet een Plate Setter en laat het rustig 20 minuten pruttelen onder regelmatig roeren
Op het deel met de directe hitte rooster je nu de Kipfilet
Bestrijk deze af en toe even met de Kikkoman Teriyaki Glaze
Als de Kipfilet een kerntemperatuur heeft van 65 Graden dan leg je deze in de Saus en laat rustig mee pruttelen
Ondertussen kook je de Organic Ramen Noodles volgens aanwijzing, dat is ongeveer 4 minuten
Als de Noodles klaar zijn doe je ze bij de Kip Groente schotel en laat lekker mee warmen
Bij een kerntemperatuur van 72 Graden is de Kipfilet klaar voor consumptie
Eet Smakelijk!
Kip met Pasta in saus


Een lekker recept met Noodles en Kipfilet in Tomatensaus. Door de Teriyaki Glaze krijgt de Kipfilet een wat zoetere smaak.
- Arachide Olie, Champignons, Gepelde Tomaten, Groene Paprika, Kikkoman Teriyaki Glaze, Kipfilet, Knoflook, Oregano, Organic Ramen Noodles, Paprikapoeder, Prei, Rode Paprika, Rode Peper, Rozemarijn, Santa Maria Tellicherry Black Pepper, Tijm, Ui, Zeezout